Odjel za informacijske znanosti

 

Alumni klub Odjela za informacijske znanosti

 

Poštovani, obraćamo Vam se kao bivšim studentima Odjela za informacijske znanosti (prije Odjel za knjižničarstvo) Sveučilišta u Zadru i pozivamo Vas da se pridružite Alumni klubu Odjela. Svrha je Alumni kluba povezivanje svih generacija studenata, međusobno, ali i s Odjelom, a s ciljem ostvarivanja i održavanja trajne suradnje koja se osobito ogleda u: - promicanju ugleda Odjela, - uspostavi i razvijanju suradnje Odjela s ustanovama u kojima rade bivši studenti, - izgradnji, održavanju i unaprjeđivanju osobnih i profesionalnih veza sadašnjih i bivših studenata i profesora te poticanju i unaprjeđivanju njihovih znanstvenih, stručnih i kulturnih aktivnosti, - razmjeni informacija, iskustava, materijala, - razvijanju formalnih i neformalnih oblika cjeloživotnog učenja.

Molimo Vas da se u Alumni klub, ukoliko to već niste obavili, prijavite na ovoj adresi: http://ozk.unizd.hr/?p=1909

Putem ove prijave bit ćete uključeni na mailing listu koja Vam omogućava kontinuiranu informiranost o zbivanjima i kontakt s drugim studentima i s Odjelom. Zato je važno da u prijavi navedete svoju e-mail adresu na koju će Vam stizati informacije i s koje ćete Vi moći slati informacije članovima Alumni kluba.
Ujedno Vas molimo da ispunite kratku anketu. Rezultati ankete pomoći će nam u planiranju različitih oblika suradnje s bivšim studentima kao i u detaljnijem osmišljavanju aktivnosti Alumni kluba. Pristupite anketi Alumni kluba.

Ukoliko imate pitanja ili problema s prijavom, možete se obratiti na u tajništvo Odjela. Budući da smo s nekim bivšim studentima iz ranijih generacija izgubili kontakt, molimo Vas da onima s kojima ste Vi u kontaktu proslijedite ovu informaciju.

Unaprijed se radujemo suradnji!