Odjel za informacijske znanosti

Poziv za podnošenje kandidatura za izbor studentskoga predstavnika i zamjenika u Stručnom vijeću Odjela za informacijske znanosti

Dragi studenti,

u skladu s Odlukom o provođenju dopunskih izbora za studentske predstavnike u stručnim vijećima sveučilišnih odjela rektorice Sveučilišta u Zadru, na Odjelu za informacijske znanosti potrebno je izabrati dva predstavnika studenata i jednog zamjenika u stručnom vijeću Odjela za informacijske znanosti (za mandatno razdoblje ak. god. 2021./2022. i 2022./2023.).

Izbori će se provesti 21. rujna 2021. u vremenu od 8 do 16. sati.

Glasovanje će se organizirati online.

Pozivamo studente da se kandidiraju za mjesta studentskih predstavnika i zamjenika u stručnom vijeću Odjela za informacijske znanosti.

Svi zainteresirani studenti moraju se prijaviti putem obrasca koji možete preuzeti na stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru, gdje se nalaze i upute o prijavi i njezinu sadržaju: https://unizd-zbor.hr/kandidirati-se-na-studentskim.../

Za studentske predstavnike ne može se prijaviti student koji u posljednje dvije godine studija nije sakupio minimalno 60 ECTS bodova ili koji drugi put ponavlja godinu tijekom studija koji se izvodi prema propisima koji su vrijedili prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju.

Kandidatura mora sadržavati:

- Ime i prezime

- Matični broj studenta

- Akademsku godinu kada su prvi put upisali studij

- Za koju izbornu jedinicu (sastavnicu) se kandidira

- Smjer studija na kojem studira

- Potpisi podrške

Kandidature se podnose na propisanim obrascima koji se preuzimaju na stranicama studentskog zbora.

Za pravovaljanost kandidature uz naprijed navedeno potrebno je prikupiti najmanje 3% potpisa podrške studenata sastavnice na kojoj se student kandidira.

Kandidature se predaju u tajništvo najkasnije do 17. rujna 2021.

Nakon što Izborno povjerenstvo objavi kandidacijsku listu i utvrdi glasačke listiće, organizirat će se izbori koji će se provesti 21. rujna od 8:00 do 16:00 sati.

Na izborima glasuju svi studenti Odjela za informacijske znanosti.

PRIJAVITE SE I SUDJELUJTE U RADU STRUČNOG VIJEĆA ODJELA! ŽELIMO I MORAMO ČUTI VAŠE MIŠLJENJE I ZAJEDNO S VAMA KROJITI BUDUĆNOST ODJELA ZA INFORMACIJSKE ZNANOSTI! JEDINO U SURADNJI S VAMA MOŽEMO STVORITI BOLJE UVJETE ZA STUDIRANJE, MIJENJATI SE NA BOLJE I NAPREDOVATI U NASTAVNOM I ZNANSTVENOM RADU NA VAŠU I NAŠU DOBROBIT!