Odjel za informacijske znanosti

Obavijest o ispitima u jesenskom roku i nastavi u ak. god. 2021./2022.

Dragi studenti,

nadam se da ste ljetne praznike proveli lijepo i da ste se uspjeli i odmoriti. Najvažnije, nadam se da ste svi zdravi i želim vam da tako i ostane!

Prema najavi iz srpnja, a u skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom i uputama nadležnih službi te uputa Sveučilišta u Zadru, ponavljam da će se svi ispiti u jesenskom ispitnom roku i za redovne i za izvanredni studente održati fizički, u zgradi Sveučilišta, prema rasporedu ispita.

Isto tako, sva nastava u ak. god. 2021./2022. planira se u potpunosti fizički, u zgradi Sveučilišta u Zadru. 

Naravno, sva nastava i sve nastavne aktivnosti moraju se odvijati uz spoznaju o tome da je virus i dalje među nama i treba biti osobito oprezan i provoditi sve mjere zaštite od zaraze i širenja virusa, što uključuje i obavezno nošenje maski za lice te dezinfekciju i mjerenje tjelesne temperature prije dolaska u zgradu Sveučilišta. Tu se svi oslanjamo jedni na druge i na odgovorno ponašanje svih zaposlenika i studenata. Zadržavamo stoga sve preporuke i mjere Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i nastavljamo pratiti i primjenjivati sve buduće mjere i preporuke, i ponašati se u skladu s epidemiološkom slikom. Vjerujemo da ćemo akademsku godinu u takvom ozračju provoditi uspješno i u učionicama, što smatramo najboljim načinom provedbe našeg studijskog programa.

Želim vam svima puno sreće na ispitima, obranama završnih i diplomskih ispita i upisima u više akademske godine!

Marijana Tomić