Odjel za informacijske znanosti

Obavijest za STEM stipendije

Obavijest za STEM stipendije

(za studente preddiplomskih redovitih studija: Brodostrojarstvo i tehnologija pomorskog prometa, Nautika i tehnologija pomorskog prometa, Informacijske tehnologije, Informacijske znanosti, Podvodne znanosti i tehnologije, Primijenjena ekologija u poljoprivredi i Sestrinstvo)

 

Obavještavamo vas da će Ministarstvo znanosti i obrazovanja svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti u ponedjeljak 2. studenoga 2020. godine uputiti obavijest s uputama za provjeru podataka. Obavijest se šalje na vaše adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2020./2021.

 

Provjera podataka trajat će od ponedjeljka, 2. studenoga 2020. godine od 8:00 sati, do subote, 7. studenoga 2020. godine do 8:00 sati.

 

Studenti ispravnost svojih podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature, provjeravaju na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/. U navedenu aplikaciju studenti se prijavljuju vlastitim AAI@EduHr elektroničkim identitetom.

 

Ako primijetite da vaši podaci o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena u aplikaciji nisu ispravni, molimo vas da se u svrhu ispravka podataka žurno obratite na e-mail: referada@unizd.hr .

Ako primijetite da u aplikaciji nisu ispravno navedeni podaci o rezultatima državne mature, možete se obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na adresu elektroničke pošte stem-stipendije@mzo.hr.

 

U slučaju da student na svoju adresu elektroničke pošte unutar sustava AAI@EduHr iz nekog razloga ne zaprimi predmetnu obavijest, napominjemo da ona nije preduvjet za konkuriranje za državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju e-maila, mogu od ponedjeljka, 2. studenoga 2020. godine od 8:00 sati, svoje podatke provjeriti na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr/.

 

Molimo vas da, ako i niste zaprimili e-mail, provjerite ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature.

 

Osim obavijesti na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zadru - https://www.unizd.hr/ ,  možete redovito pratiti i obavijesti na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja, mrežnu stranicu projekta http://stem.mzo.hr/ te službenu Facebook stranicu Državne STEM stipendije.

 

Za sve ostale informacije možete se obratiti i Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr.