Odjel za informacijske znanosti

Objavljena knjiga "Mirna Willer: Festschrift"

U nakladi Sveučilišta u Zadru iz tiska je izašla knjiga "Mirna Willer: Festschrift" koju su uredile Tinka Katić i Nives Tomašević. Knjiga je dostupna putem platforme MorePress, a možete joj pristupiti na adresi: https://morepress.unizd.hr/books/press/catalog/book/62

Čestitamo dr. sc. Mirni Willer, red. prof. u trajnom zvanju u  miru i urednicama na izuzetnom zborniku!

Odjel za informacijske znanosti izuzetno je ponosan na ovaj zbornik. Brojnost obuhvaćenih tema zrcale razgranatost i bogatstvo znanstvenog rada prof. Willer,  a tako velik broj značajnih autora iz međunarodne zajednice i iz Hrvatske svjedoče o njezinu utjecaju u znanstvenoj i stručnoj zajednici.

Odjel zahvaljuje urednicama na ovako značajnom ukoričenju i dokumentiranju tek dijela utjecajne znanstvene karijere prof. Willer koja još traje i zasigurno će dati još mnoštvo važnih prinosa.

Prof. Willer, zahvaljujemo na neumornom radu koji se ogleda u bibliografiji koja je dijelom ovog zbornika, ali prije svega na radu s nama kolegama, neumornim savjetovanjima, propitivanjima, razgovorima, znatiželji koja je otvarala uvijek nova istraživačka pitanja i područja. Zahvaljujemo i na ovaj način i na radu sa studentima svih razina, asistentima i svima ostalima. Ovaj je zbornik samo jedan od načina na koji Sveučilšte u Zadru i Odjel za informacijske znanosti žele iskazati svoju zahvalnost za veliki doprinos prof. Willer svima nama, ali i znanosti i struci uopće.

Veselimo se prilikama za predstavljanje knjige i druženje kada nam situacija to dopusti, a do tada, čestitamo još jednom urednicama i prof. Willer i želim nam svima što skoriji susret i uživanje u knjizi koja je dostupna za čitanje!

Theme picker