Odjel za informacijske znanosti

Nove mjere i aktivnosti na Sveučilištu u Zadru u kontekstu trenutačne epidemiološke situacije uzrokovane širenjem bolesti COVID-19 - obustava redovite nastave u sveučilišnim prostorima

Uzimajući u obzir odluku Vlade Republike Hrvatske i Civilnog stožera civilne zaštite RH obustavlja se redovita nastava u sveučilišnim prostorima u trajanju od dva tjedna, odnosno do 30. ožujka 2020.

Nastava i konzultacije će se odvijati online putem, uz korištenje sustava Merlin ili na druge načine koji omogućuju e-komunikaciju između nastavnika i studenata (npr. MS Teams).

Ljubazno molimo sve studente Odjela za informacijske znanosti za strpljenje, a sve upute o načinu izvođenja nastave na pojedinom kolegiju dobivat ćete od predmetnih nastavnika. Uzmite u obzir da je nastavnicima potrebno neko vrijeme da promijenimo način izvedbe nastave, ali svakako ćemo to učiniti brzo i o svemu vas obavijestiti.

Studenti su dužni uvijek u komunikaciji koristiti sveučilišne unizd mail adrese, a zbog opterećenosti sustava, mailove koristite samo za tekstualne sadržaje, bez slanja privitaka.

Najvažnije je to da se pridržavate svih propisanih mjera ponašanja kojima se sprečava širenje virusa te da odgovorno čuvate i sebe i sve oko sebe.

Isto tako, lijepo molim sve studente koji bi eventualno osjetili bilo kakve zdravstvene probleme da se telefonski jave svome liječniku te da o tome obavijeste i pročelnicu Odjela na mtomic@unizd.hr ili na broj mobitela 098/665-139.

Od ponedjeljka očekujte daljnje upute, a sve uvijek možete pronaći i na mrežnim stranicama Sveučilšta https://www.unizd.hr/obavijesti/view/artmid/18146/articleid/41207/nove-mjere-i-aktivnosti-na-sveu%c4%8dili%c5%a1tu-u-zadru-u-kontekstu-trenuta%c4%8dne-epidemiolo%c5%a1ke-situacije-uzrokovane-%c5%a1irenjem-bolesti-covid-19

 

Navedenu obavijest možete preuzeti ovdje.

Theme picker