Odjel za informacijske znanosti

Obavijest o početku nastave u ak. god. 2021./2022.

 

Dragi studenti,

željeli bismo vas lijepo pozdraviti pred početak nove akademske godine! Želimo srdačnu dobrodošlicu našim novim studentima, a svim studentima želimo uspješnu i zdravu novu akademsku godinu.

Sukladno uputama Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, nastava i sve ostale sveučilišne aktivnosti u ak. god. 2021./2022. odvijat će se u klasičnom obliku, kao kontaktna nastava.

Nastava će se izvoditi uz primjenu protuepidemijskih mjera i poštivanje preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kao i sveučilišnih uputa o obavljanju nastavnih, znanstvenih i drugih sveučilišnih aktivnosti,

Nastava za studente preddiplomskih studija počinje u utorak, 5. listopada, a za studente diplomskih studija u ponedjeljak, 11. listopada 2021.

 

Studenti i nastavnici i dalje se moraju pridržavati uputa o ponašanju u razdoblju epidemije, odnosno ne dolaziti u prostor Sveučilišta u slučaju povišene tjelesne temperature, održavati pravilnu higijenu ruku i pravilno nositi masku u prostoru Sveučilišta (maska prekriva nos i usta). U slučaju sumnje na zarazu (pojava simptoma) ili potvrđene zaraze, studenti se moraju mailom javiti izv. prof. dr. sc. Marijana Tomić, pročelnici Odjela (mtomic@unizd.hr) i ne dolaziti u prostor Sveučilišta.

 

Zahvalni smo svim studentima na dosadašnjem strpljenju i snalaženju u svim teškim okolnostima koje su nas pratile u protekle dvije akademske godine i nadamo se da će nam ova akademska godina svima donijeti puno prikladnije i lakše uvjete studiranja. Veselimo se susretu i kontaktnoj nastavi i opet punim učionicama! 

 

Primanje za studente 1. godine preddiplomskog studija informacijskih znanosti održat će su u ponedjeljak, 4. listopada 2021. u 11.00 sati u učionici 119.

 

Želimo vam svima uspješnu novu akademsku godinu!